Редактор: e-mail: кадър bTVНастръхвам от това, че ще се прави съвместна работна група

...
Редактор: e-mail: кадър bTVНастръхвам от това, че ще се прави съвместна работна група
Коментари Харесай

Таня Андреева: Не се сбъдна прогнозата, че след изолацията заради COVID-19 ще има бейби бум

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Настръхвам от това, че ще се прави взаимна работна група сред министерствата на образованието и опазването на здравето за работата на учебните заведения в условия на зараза, това губи време за нещо, което би трябвало и може да се реши от експерти. Това съобщи в студиото на bTV някогашният здравен министър Таня Андреева.

Тя акцентира, че шефовете на учебните заведения са оставени сами да се оправят, вместо да се изготвят ясни правила по какъв начин да работят. Андреева изясни също, че огромният проблем у нас е, че има хора, които просто не имат вяра, че коронавирусът съществува. Освен това хората се разделят на подкрепящи ограниченията и такива, които са последователи на Мангъров. Бившият здравен министър даде образец с Гърция, където след послание към най-хубавите експерти има ясна тактика за оправянето с COVID-19.

Не се оправдава прогнозата, че след изолацията вкъщи ще последва бейби взрив, сподели Таня Андреева. Според нея обаче е притеснителна обстановката с абортите. Освен желанието да имаш дете съществува и несигурността от социално-икономическата обстановка, това е повода дамите да прекъсват бременността си, изясни някогашният здравен министър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР